Στην περίπτωση που αγοράσετε ένα προϊόν και δεν σας ικανοποιεί, τότε αλλαγές γίνονται δεκτές κατόπιν απαραίτητης συνεννόησης προς την πλευράς μας και εντός δεκατεσσάρων ημερών (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Το κόστος των μεταφορικών που αφορά την επιστροφή του προϊόντος, επιβαρύνει τον πελάτη.

Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία μας για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η επιστροφή είναι, το προϊόν να είναι ολοκαίνουργιο και αχρησιμοποίητο, σε άριστη κατάσταση, προσεκτικά και με ασφάλεια συσκευασμένο, ώστε να παραμείνει άθικτη & μην τραυματιστεί η εργοστασιακή του συσκευασία.

Αλλαγές σε προϊόντα στα οποία έχει ανοιχτεί/παραβιαστεί/αποσφραγιστεί η εργοστασιακή συσκευασία, σε προϊόντα χρησιμοποιημένα, σε προϊόντα με χτυπημένη συσκευασία ή σε διαφορετική από την εργοστασιακή συσκευασία δεν γίνονται δεκτές.

Εάν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα παρακάτω:

Πολιτική Επιστροφών – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την εξ’ αποστάσεως αγορά, εγγράφως, εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν άθικτο και αχρησιμοποίητο στην αρχική του κατάσταση & συσκευασία. Το δικαίωμα αυτό εκκινεί από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Η δήλωση αποστέλλεται προς το κατάστημα με εμπορικό σήμα decobebe.gr

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της επιχείρησης που εδρεύει οδός Τρικάλων 152, ΤΚ 42200, Καλαμπάκα, νομός Τρικάλων. Σε αγορές αξίας άνω των 50€ οι οποίες διαθέτουν δωρεάν μεταφορικά για τον πελάτη (τα μεταφορικά πληρώνονται από το decobebe) σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε τα έξοδα της αρχικής αποστολής. Τα μεταφορικά της δεύτερης αποστολής (decobebe προς παραλήπτη) επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα όπου το ελάττωμα προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Επίσης εξαιρούνται από τις επιστροφές τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία “Προσφορές”.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

* Το decobebe.gr, διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

** Αλλαγές σε εποχιακά προϊόντα καθώς & σε προϊόντα προσφορών δεν πραγματοποιούνται.

*** Σε προϊόντα που κατασκευάζονται για τον πελάτη (ειδικές κατασκευές, φωτιστικά κλπ) δεν πραγματοποιούνται επιστροφές.